sicken tråkig dag...

det blåser och regnar ute....och ja beslutade mig att stanna hemma från min eng kurs idag för att ha en mysig kväll med johan och lite tacos....
efter tacosen la vi oss på soffan och johan somnade direkt. så här sitter ja nu, 2 timmar senare, uttråkad och ångrar att ja inte gick. haha har inte mage att väcka honom heller.
har läst massa på dp forumet min pinne, fasen va bra tips de finns där.
bättre och höra tips och råd från verkliga livet än från böcker.
vår nya soffa har iaf kommit och de blev skitbra! den är hur skön som helst....
på lördag åker vi till turkiet. skönt med sol och bad. längtar.
ska försöka få lite liv i min älskling nu....annars kanske han inte kan somna ikväll..
see you!

oj va spännande!!!

Nu har tiken som ska föda vår lilla hanvalp( om vi har tur) börjat löpa......så inom 2 veckor ska hon paras.
Gud va spännande!!! Sen kan man räkna dagarna!!!!!

Jag och min Underbara Älskade

Jag och min Underbara Älskade

Åh va gott vi hade de få sommardagarna ute på klipporna!

Ont i nacken...

Usch, fick va hemma från jobbet i natt. vaknade i söndags med sån jäkla nackspärr. men som den kämpen man e så gick jag ändå till jobbet söndag och måndag. bara det att igår hade jag så j*la ont så ja visste inte vad jag skulle ta mig till,så de fick bli till att va hemma med tigerbalsam och vetekudden.
I morgon kommer vår nya soffa! dom ringde igår. Så jäkla gott. så på fredag blir det hyra film och ligga i soffan och mysa.
Ikväll ska ja på min engelska kurs som ja läser 1 gång i veckan. ska sätta mig och plugga snart.
Kollade upp försäkring till valpen igår och de skulle ligga runt 250 kr i månaden. de e ju bra! trodde de skulle bli mer. LÄNGTAR!

nu ska ja äta frukost. Kram på er!

Oj, ska man skaffa en blogg??

Har under mitt letande och sökande efter en valp och om information om rasen vi valt insett att typ alla bloggar eller har en hemsida nuförtiden. Nu är ju jag alldeles för kass på data för att kunna åstakomma en hemsida, så ja får väl försöka mig på en blogg.
Kom nyss hem från jobbet och klockan är 07.37, eller nyss och nyss....kom hem kvart i sju men duschade åt lite fil och fastnade vid datan. borde egentligen sova för jag måste till verkstan med bilden runt tre. Hatar allt som har med bilar att göra (förutom att de e gött att komma fram smidigt och snabbt ) , eller asså inte hatar, men de e tråkigt att ta den till verkstad, och tanka och tvätta o sånt. Denna gången så va det grannen släpvagn som rullade in i min bil så det blev en bukla där bak. därför måste den in på reparation.
Om 2 veckor åker jag,johan,mamma,kenneth,brorsan och rebecka till turkiet. mamma fyller ju 50 år så vi ska fira henne där nere. Gott!
Längtar tills vår nya soffa kommer ( redan 2 veckor försenad)
Längtar tills Magdalena medelar att dom parat tequila och den ryska hanen, så vår valp kan bli till nån gång.
nu ska ja sova.

kram

RSS 2.0