thailando!

Kunde ju nastan lika garna uppdaterat hemma istallet men behover ladda min mp3 infor flygresan hem sa ja passar pa att skriva lite.
denna gangen ar det ett battre tagentbord sa de gar lite mer med flyt!
I fredags akte vi fran koh lanta till ao nang som ligger pa fastlandet. Riktigt turiststalle och vi blev lite chockade over alla folk o butiker o trafik efter att enligt oss ha spenderat nastan 2 veckor pa ett valdigt slappt stalle....
pa koh lanta kakade vi middag pa kvallen och sen bara lag o myste pa stranden i ett beach hus medans har bara finns shopping eller nattklubb att gora typ....
Johan har handlat sjukt mycke t shirtar medans ja inte har kopt mer an 2 strandklanningar o lite smatt...kanner att de inte finns sa mycke av varde faktiskt, aven om de finns sjukt mycke sa e det mesta skit!
Forsta veckan bjod pa underbart vader och stralande sol medans denna veckan som varit har varit mulen varje dag....fortfarande varmt o gott men ja vill ju bli brun! kor cocos i de mulna vadret och hoppas pa att vara lite brun nar ja kommer hem iaf :-)
Sa i morgon ar sista dagen i thailand, sen gar flyget hem halv nio pa morgonen sa vi far aka fran hotellet fem pa morgonen...inte kul!!!
Tror ja kommer borja grata nar ja far pussa o snutta pa homer igen, det ar inte klokt va ja saknar honom...kanske svart att forsta for vissa men det ar ett tomt hal nar han inte ar med!
men ja vet att mamma o sandra har tagit val hand om honom!!!!
fordelen med att ha akt sa tidigt pa sasongen har absolut varit att de inte varit sa mycke turister, dock sa har de ju varit mulet den sista veckan men de kan de kanske vara i dec o jan ocksa och da ar de nog galet mycke folk!

nog for denna gangen! nasta gang ja skriver sa blir de bilder och dom 3 sista bokstaverna i alfabetet!!
puss puss

thailand

orkar inte skriva sa mycke eftersom det ar varldens jobbigaste tangentbord ja sitter vid...
men vi har de superbra iaf! vadret ar kanon,det regnar ca 1timme om dagen men det ar bara skont tycker vi.
Att aka i november va nog det basta vi kunde gora sa har i efterhand for det ar inte mycke folk alls! vilket ar valdigt skont.
Maten ar billig och god men man kommer nog inte att ata thaimat pa ett tag nar vi kommer hem!!
har sett nagra ormar men som tur e sa har alla varit doda! overkorda! annars hade ja nog dott.
idag har vi varit ute pa snorkel tur till 4 olika oar....valdigt turistit men helt okej anda!
tror vi har borjat fa ganska bra farg pa kroppen nu....aven om de ska bli battre! de kan ja lova! ja alskar ju att sola och bli brun.
Saknar homer valldigt mycke och aven om de finns hundar har sa vill man inte garna klappa dom...haha domar inte sa frascha...
nu har johan hyrt 2 motorcyklar till oss sa vi ska aka och ata nagonstans nu....
vi hors snart igen!!

puss puss

blandat...

Tack mina trogna läsare åsa, magda, kristin o sandra hahahaha er kan man alltid lita på!
Dagarna tickar ner och det är bara 2 dagar kvar att jobba och 3 dagar tills vi lyfter :-)
Kollade 2 veckors prognosen för krabi häromdagen och nästa vecka visade strålande sol och 30-32 g varje dag.....känns inte så jobbigt faktiskt!
Det är ju riktigt kallt ute nu, speciellt här i göteborg så de kommer kalla vindar från havet...
Tur att jag och homer va och köpte ett nytt gosigt vintertäcke till denna säsongen så vi är redo för de värsta vädret!
Tycker det är så trist att det är mörkt så tidigt för vi älskar ju att gå i skogen, men hinner man inte ut och hem innan fyra så är de ju kolsvart ute, inge skoj att traska på asfalt ju :-( men men, snart vänder de och blir ljusare igen!
Den 24 nov fyller prinsen 2 år och vad kan bli en bättre present än att möta husse o matte på flygplatsen???
Gissa om han kommer vara tokigt glad! Han ska även åka med mamma och lämna oss och ja e helt säker på att ja kommer gråta en skvätt....det är ju som att lämna sitt barn i 2 veckor...booooo.....

Idag har jag jobbat och sen varit och hälsat på min stålfarfar på sjukhuset. Det är inte klokt va sega gamlingar kan vara på ett bra sätt! Denna sommaren och hösten så har han gått igenom 3 operationer för cancer och återhämtat sig på ett bra sätt och så nu i måndags skulle han ta ut sin kateter ur pillevinken och då fick han akut blodförgiftning och fick läggas akut på intensiven...kunde lika gärn aha strukit med om han inte fick snabb vård! men han va pigg men lite snurrig idag och han ska nog fixa detta också stålfarfar :-) 84 år gammal!!

Efter thailans så ska ja verkligen ta tag i min vikt igen....va ju så duktig ett tag och slet av mig 10 kg...men de börjar gå åt tjotaheiti sakta men säkert igen och de vill jag inte! Men det ärj u för att det är så sjukt gott med socker!
Ah ja tror ni vet :-)
Ska nog hoppa på vv igen eftersom det är den sundaste och mest normala grejen man kan göra...och det har funkat för mig en gång och då borde de göra de igen!

i helgen hade ja middag för några nära tjejkompisar och vi hade det jättemysigt! Blir så glad när vi väl ses!
Och denna helgen ska hanna ha tjej middag/förfest efter att hon fyllt år....ska dit men får se om de blir stan för mig! Vill gärna spara alla pengar till resan....


Homie har de senaste dagarna legat väldigt mycke i min väska och sovit, gnagt på ben och framför allt gömt ben :-)
ska bli spännande och se hur många ben ja har i min väska när ja öppnar den i thailand *haha* kanske gömmer han dom där för att vi ska tänka på honom :-) *åhhh, lilla prinsen*

Hittade även detta gamla kortet som homers uppfödare magda har tagit på homer när han va liten och inte hade flyttat hem till oss....Hur sött är de inte då????

RSS 2.0