when love takes over.....


Lyssna och njut på kanske sommarens skönaste låt!








JOHAN, du är det absolut finaste ja vet och ja ÄLSKAR dig av hela mitt hjärta!!!
Ett liv utan dig finns inte!!!!
Tack för att du finns och för att du är min :-)

                 PUSS!!!!

Blandat...

Det va ju ett tag sen ja bloggade och kände att ja borde göra en liten uppdate helt enkelt!
I veckan som gått så har de jobbats en hel del och därför har ja inte gjort så mycke mer än så....Har däremot försökt gå lite extra och tuffare promenader.....Skönt att man har grannar som peppar en när regnet öser ner ;-)
Igår (lördag) fixade ja o johan massa här hemma, sånt som måste göras....klippte gräset, rensade ogräs mellan plattorna på uteplatsen, rensade en garderob, handlade lite på backaplan ah ni vet...nyttig göra eller svenne banan som josse kallar de :-)
På kvällen kom min lillebror hit och vi grillade gott och sen spelade vi monopol och käkade GOD rabarberpaj som ja gjort....den va riktigt god! Hittade den på recepten.se kan rekomenderas!
Denna veckan är ja ju ledig både tis o mån vilket är sjukt gott! För sen blir de rövardagar med all sill innan midsommar som är på fredag....
På söndag fyller ja 26 år och släktenska komma hit på lite lättare förtäring....har hittat en buffe som ja ska ge mig på att göra som verkar sjukt god....hmmm får la se hur de blir och återkomma med foto och ev recept om de blir lyckat!

Sen nått sjukt roligt är att ja och johan ska åka till thailand 2 veckor den 9 november :-)
Och till skillnad från de andra gångerna vi sagt att vi ska åka så har vi nu redan betalt hela resan så nu blir de verkligen av.....
Gud va vi ska ha de mysigt, bara ja och johan.....MMMMM me like!!!
Tråkigt bara att det är långt kvar...men samtidigt är de bra att ha något att se fram emot och ifall sommaren blir bajs så vet man att man får lite sol då iaf :-)

Ibland känner ja att min blogg är väldigt rumsren ;-) skulle gärna vilja ha en blogg som är lite mer "jag" eller va man ska säga, där ja skriver lite mer sjuka saker som händer.....men vem vill ja isåfall ska ha tillgång till den?? Hmm blir svårt de där....haha orka hålla i 2 bloggar när ja knappt orkar uppdatera denna....får suga lite på detta!

Nu ligger johan o homer o sover middag i soffan och ja tycker de ser lockande ut så ja sliter mig från datorn och ansluter till järngänget i soffan.....ha de gott sålänge!

skitnationaldag..

Denna nationaldag va inge skoj.Startade dagen med att jobba och det var SJUKT mycke att göra :-(
Väl hemma så blev ja liggandes med en sovande karl bredvid mig i sängen o kollade på fotbollsmatchen som sverige såklart förlorade....ja kan inte mycke om sport men såpass mycke såg ja att dom/vi va kassa!
Va precis ute o tog sista rundan med hårtussen, nu tänkte ja duscha o sova...inte ens coca cola har vi hemma :-(

Det enda som har varit bra med denna dagen va:
*de sjukt goda pannkakorna med vaniljglass o sylt som ja unnade mig efter jobbet
*när ja o homie busade i sängen o ja bad honom springa o hämta grisen o han rusar ut i lägenheten och letar som fan och kommer in igen upp i sängen med en blå tygelefant och är SJUKT nöjd över att han hittat grisen hahahahaha (måste nog ha upplevts för att fatta de roliga)
*när matchen efter 90 långa minuter är slut och pojkarna äntligen tar av sig kläderna.....Det enda vettiga med fotboll, landslaget i bara överkroppar!

Näe, tråkigt inlägg av en för dagen tråkig tös.


härligt!

Japp, härligt beskriver denna ledighet som precis har rullat förbi...
Har faktiskt försökt blogga i 2 dagar på kvällen nu men blogg.se verkar vara överbelastat eller bara funka skit på kvällarna för de går helt enkelt inte att komma in :-(
I lördags åkte ja o älsklingen till lysekil för att njuta av varandra, sova på hotell och bara unna oss.
Vi hade det riktigt skönt och vädret var ju verkligen på våran sida.
Vi gick på havets hus, spelade minigolf, gottade oss på uteserveringar, åt god middag och badade bastu....
Sen köpte vi lite lösgodis och gick o la oss ganska tidigt ändå....man blir ju så avslappnad och det är ju då man inser hur trött man egentligen va :-)
Sen åt vi frukost och drog oss så sakta hemåt för att fira iaf min mamma.....de blev till att åka förbi o lämna en liten present och hämta hem vårat lilla troll som fick bo hos mormor när matte o husse var iväg.
De fina vädret höll ju så fint i sig, glad för de va ju jag som dessutom var ledig mån o tis också!!
Måndan spenderades enbart i en brasse stol på uteplatsen, igår fick ja ta ikapp våran sketna lägenhet och städade grundligt! De behövdes kan ja säga.
Har även satt upp en spalje med klätterväxter som insynsskydd till vår uteplats, får se om mina gröna fingrar kan fixa till de så växterna frodas och vi kan sitta ute i sommar utan barn som spelar hockey vid utemöblerna *GRrrrrr*
Om exakt 30 minuter så är det dags för mig att åka till jobbet...känns ändå helt okej nu när ja varit ledig i 4 dagar och vilat upp mig :-)
Har lite och pula med innan ja åker så ja slänger in lite bilder istället...
Puss!

Mitt härliga resesällskap herr mongo!

PUSS!!!! Mitt hjärta!

Från hotellrummet.....

Havets hus....sjukt med makrill som simmade uppe vid ytan...hahaha

Johan ägde mig i minigolf....ja förlorade stort :-(

polkagrisparet!

Jennie Johansson!

RSS 2.0